Natuurlijk Olst Ondernemend Olst natuurlijkolst

Al tien acts ingeschreven voor Best Music Act Of Olst !!

Posted: June 6, 2017-Likes: 0-Comments: 0-Categories: Uncategorized

Twee weken geleden melden wij op deze plek dat op zaterdag 17 juni de 2e editie van Best Music Act Of Olst plaatsvindt. Aan de oproep om je hiervoor in te schijven hebben inmiddels 10 acts gehoor gegeven. Het belooft een gevarieerd programma te worden. De nummers één en twee van vorig jaar, duo Decky & Yosina Roemajauw en drummer Mathijs Klinkhamer zijn wederom van de partij. Zij gaan de strijd aan met drie bandjes, drie duo’s en drie solisten.

 

Inmiddels hebben de Stage Performance workshop’s plaatsgevonden. Alle aanwezige kijken terug op een zeer geslaagde avond. De tips en adviezen die Benno, Annelore en Suzan aan de kandidaten meegaven, zullen zeker goed van pas komen.

 

Het programma is bekend. De eerste Shop Audities starten op 14:15. Deze worden herhaald om 14:45 en om 15:15. Wie waar speelt, wordt een week van te voren bekend gemaakt.

Tussen 16:00 en 18:00 is er “muziek in het park”. De band Riverside Junction verzorgt een optreden waarbij kandidaten de gelegenheid wordt geboden een nummer mee te spelen.

Om 19:00 start de finale.  Alle acts treden nogmaals op, maar nu op het podium in het park Olsterhof. Aansluitend maakt de jury de winnaar bekend. De 12 koppige soul/funk formatie “Groove On The Roof” sluit de dag swingend af.

 

Je kunt je nog steeds opgeven. Stuur een email aan the-best-music-act@reborn.com en vermeldt daarin naast je naam, adres etc. ook uit hoeveel deelnemers je groep bestaat.  Inschrijven kan ook via facebook: www.facebook.com/ThebestmusicactofOlst/.

Prev / Next Post