Natuurlijk Olst Ondernemend Olst natuurlijkolst

Best Music Act Of Olst absoluut iets voor jou ?!

Posted: May 19, 2017-Likes: 0-Comments: 0-Categories: Uncategorized

Omdat vorig jaar zo’n succes was, vindt dit jaar deze muzikale talentenjacht in Olst voor de tweede keer plaats.  En wel op zaterdag 17 juni. Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe goed je je instrument bespeelt, iedereen mag meedoen. Hoe het werkt? Tijdens de voorrondes, die ’s middags plaatsvinden, treed je drie maal kort op in een winkel in Olst. Het winkelend publiek bepaalt vervolgens welke acts ‘s avonds strijden voor de eindoverwinning. De finale vindt plaats vanaf 19:00 in de muziektent in het park Olsterhof dat voor de gelegenheid is omgebouwd tot een waar “Lowlands aan de IJssel”. Een deskundige jury wijst de winnaar aan. Uiteraard licht er een mooie prijs voor de winnaar klaar.

 

De organisatie begrijpt dat een podium debuut best spannend is. Vandaar dat er op 26 mei diverse “Stage Performance” workshops worden georganiseerd. Vanaf 19:00 zijn jullie welkom in de grote zaal boven in Het Holstohus. Annelore Horn en Benno Hubner, beide professioneel zang- en dansdocent, leren je zingen in een microfoon en bewegen op het podium. Susan Stiletti helpt je met de Engelse uitspraak en biedt ondersteuning bij het schrijven van liedteksten. De workshops duren tot ongeveer 21:30.

 

Dus wat let je. Kom in actie en schrijf je nu in.  Wie weet ben jij diegene die zich een jaar lang Best Music Act Of Olst mag noemen. Aanmelden kan als solist, als duo, als ensemble, met je band of met je zanggroep. Stuur een email aan the-best-music-act@reborn.com en vermeldt daarin naast je naam, adres etc. ook uit hoeveel deelnemers je groep bestaat.  Inschrijven kan ook via facebook: www.facebook.com/ThebestmusicactofOlst/. O ja, deelname is gratis.

Prev / Next Post