Natuurlijk Olst Ondernemend Olst natuurlijkolst

Evenementen

Overzicht jaarlijkse activiteiten van de Olster ondernemers

2018

Olsterjaarmarkt

Zaterdag, 15 september 2018

De Olster Jaarmarkt vindt altijd plaats op de 3e zaterdag in september.
In 2018  zal dit op Zaterdag 15 September zijn.

De volgende activiteiten kunt u in ieder geval verwachten tijdens de Olsterjaarmarkt:
* De toegang is gratis
* De markt is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur
* De kinderkleedjesmarkt vindt plaats in de park de Olsterhof
* Kinderentertainment in park de Olsterhof en aan de Pluimstraat
* De Kermis is rondom de  Wilibrordkerk op het kerkplein
* Tevens de gehele dag lopend vertier op de hele markt
* Autoshow aan de pluimstraat
* Diverze terassen met (live)muziek
* En op de kramen…veel koopjes !

Prijzen Olster jaarmarkt:

Commercieel:
* 1 Kraam € 55,=
* Grondplaats: € 12,50 p/m

Hobbyisten:
* 1 Kraam: € 40,=
* Grondplaats: € 10,= p/m

Rommelmarkt:
* 1 Kraam: € 25,=
* Grondplaats: € 5,00 p/m

INSCHRIJVING:
U kunt zich inschrijven bij Organisatieburo  Apeldoorn 2000:

Bereikbaar op:

 

KINDERKLEEDJESMARKT:
Inschrijven voor de kindervlooienmarkt is niet meer nodig, je kunt je vanaf 7:00 uur aan melden in het park de Olsterhof. Je ontvangt dan voor € 5,00 een kleedje.  Aan het einde kun je het kleedje kun je deze weer inleveren en ontvang je borg van € 2,= terug.

Best Music Act of Olst

Zaterdag 23 juni 2018

Omdat voorgaande jaren zo’n succes was, vindt dit jaar deze muzikale talentenjacht in Olst voor de derde keer plaats.  En wel op zaterdag 23  juni. Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe goed je je instrument bespeelt, iedereen mag meedoen. Hoe het werkt? Tijdens de voorrondes, die ’s middags plaatsvinden, treed je drie maal kort op in een winkel in Olst. Het winkelend publiek bepaalt vervolgens welke acts ‘s avonds strijden voor de eindoverwinning. De finale vindt plaats vanaf 19:00 in de muziektent in het park Olsterhof dat voor de gelegenheid is omgebouwd tot een waar “Lowlands aan de IJssel”. Een deskundige jury wijst de winnaar aan. Uiteraard licht er een mooie prijs voor de winnaar klaar.

Dus wat let je. Kom in actie en schrijf je nu in.  Wie weet ben jij diegene die zich een jaar lang Best Music Act Of Olst mag noemen. Aanmelden kan als solist, als duo, als ensemble, met je band of met je zanggroep. Stuur een email aan the-best-music-act@reborn.com en vermeldt daarin naast je naam, adres etc. ook uit hoeveel deelnemers je groep bestaat.  Inschrijven kan ook via facebook: www.facebook.com/ThebestmusicactofOlst/. O ja, deelname is gratis.

Vaderdag Actie

Zondag, 17 juni 2018

Zondag 17 juni is het Vaderdag, weer een reden voor de Olster winkeliers om een actie te organiseren.

Dit jaar worden er 4 vaders verrast met een ballonvaart !

Op maandag 4 juni start er een stempel actie die duurt t/m zaterdag 16 juni. Bij elke €5,00 die u besteed bij de Olster winkeliers ontvangt u een stempel op de daarvoor bestemde stempelkaarten, met 12 stempels is de kaart vol.

De volle stempelkaarten, voorzien van naam en telefoonnummer kunt u inleveren bij de deelnemende winkeliers die een daarvoor bestemde bus op de toonbank hebben staan.

Supermarkt Plus is wel deelnemer maar stempelt niet, kassabonnen voorzien van naam en telefoonnummer van minimaal €60,00 (mag ook meerdere kassabonnen aan elkaar geniet zijn, maar wel totaal van minimaal €60,00) kunt u bij de supermarkt in de daarvoor bestemde doos deponeren of in een van de andere winkels in de daarvoor bestemde bus.

De trekking van deze Vaderdag actie zal plaats vinden op zaterdag 16 juni, de prijswinnaars krijgen deze dag nog een bericht over hun gewonnen prijs zodat zij een extra leuke Vaderdag zullen hebben.

Kijk ook op: www.natuurlijkolst.nl/evenementen/

 

De deelnemende winkeliers zijn:

Hollegien  bloemsierkunst en tuincentrum, Nobach schoenen, Slijterij De Dom, Optiek Monique, Bakkerij Jolink, Olsterhof, Boekhandel Korten, Logt tweewielers, supermarkt Plus, BeautyLeen, Nouk en Lies en SanTé Lingerie.

Sinterklaas intocht

Zaterdagmiddag 24 november 2018

Intocht van Sinterklaas te Olst

Meer info:https://www.facebook.com/Sintintochtolst/

Kerstmarkt 2018

Zaterdag 8 december 2018

Moederdag Actie

Zondag 13 mei 2018

Zondag 13 mei is het Moederdag !

Op maandag 1 mei start er een stempel actie die duurt t/m zaterdag 12 mei. Bij elke €5,00 die u besteed bij de Olster winkeliers ontvangt u een stempel op de daarvoor bestemde stempelkaarten, met 12 stempels is de kaart vol.

De volle stempelkaarten, voorzien van naam en telefoonnummer kunt u inleveren bij de deelnemende winkeliers die een daarvoor bestemde bus op de toonbank hebben staan.

Met deze volle stempelkaart kunt u op zondag 13 mei een moederdag ontbijtje winnen. U kunt het ontbijtje natuurlijk ook weg geven, vul dan het adres en telefoonnummer in op de stempelkaart waar het ontbijtje naar toe gebracht mag worden.

Supermarkt Plus is wel deelnemer maar stempelt niet, kassabonnen voorzien van naam en telefoonnummer van minimaal €60,00 (mag ook meerdere kassabonnen aan elkaar geniet zijn, maar wel totaal van minimaal €60,00) kunt u bij de supermarkt in de daarvoor bestemde doos deponeren of in een van de andere winkels in de daarvoor bestemde bus.

De trekking van deze Moederdag actie zal plaats vinden op zaterdag 12 mei, de prijswinnaars krijgen deze dag nog een bericht over hun gewonnen prijs zodat zij een extra leuke Moederdag zullen hebben.

De deelnemende winkeliers zijn:

Hollegien  bloemsierkunst en tuincentrum, Nobach schoenen,  Slijterij De Dom, Optiek Monique, Bakkerij Jolink, Olsterhof, Boekhandel Korten, Logt tweewielers, Nouk & Lies, supermarkt Plus en SanTé Lingerie.