Natuurlijk Olst Ondernemend Olst natuurlijkolst

Evenementen

Overzicht jaarlijkse activiteiten van de Olster ondernemers

2019

Sinterklaas intocht

Zaterdag 23 november 2019 van 13:00 – 15:00

Intocht van Sinterklaas Olst

Meer info: https://www.facebook.com/Sintintochtolst/

Kerstmarkt Olst

Zaterdag 7 december 2019

Anton Pieck Spektakel 2019

Op het jaarlijkse Anton Pieck spektakel zullen 45 spelers u welkom heten en u terugvoeren naar winterse sferen van begin 1900, de tijd waarin Anton Pieck zijn tekeningen maakte.

In de tijd dat Anton Pieck zijn sfeervolle tekeningen maakte, waren moedige vrouwen intussen bezig met heel andere zaken: het tot stand brengen van het vrouwenkiesrecht. In 1917 werd het actief kiesrecht voor mannen ingevoerd, maar waar bleven de vrouwen. Dankzij de strijd van een aantal mondige vrouwen is in datzelfde jaar in ieder geval al wel het passief kiesrecht voor vrouwen ingevoerd, maar de emancipatie ging verder….

 

 

Meer informatie of deelnemen aan de over de kerstmarkt in 2019 ?

Stuur een E-mail naar Stichting Theater langs de IJssel : stichting@theaterlangsdeijssel.nl

 

Olsterjaarmarkt

Zaterdag 18 september 2021

Voor het eerst in heel veel jaren moeten we u meedelen dat we in verband met alle coronamaatregelen en voorschriften van het RIVM hebben moeten beslissen om Olsterjaarmarkt 2020 niet door te laten gaan.

We hopen van harte dat we dit virus er samen onder krijgen en dat we in 2021 dit mooie evenement weer kunnen houden.

Best Music Act of Olst

Op een Zaterdag  in juli 2021

Moederdag Actie

Zondag 10 mei 2020

 Bij elke €5,00 die u besteed bij de Olster winkeliers ontvangt u een stempel op de daarvoor bestemde stempelkaarten, met 12 stempels is de kaart vol.

De volle stempelkaarten, voorzien van naam en telefoonnummer kunt u inleveren bij de deelnemende winkeliers die een daarvoor bestemde bus op de toonbank hebben staan.

De deelnemende winkeliers zijn:

Hollegien  bloemsierkunst en tuincentrum, Nobach schoenen,  Slijterij De Dom, Optiek Monique, Bakkerij Jolink, Olsterhof, Boekhandel Korten, Logt tweewielers, Nouk & Lies, supermarkt Plus en SanTé Lingerie.