Natuurlijk Olst Ondernemend Olst natuurlijkolst

Evenementen

Overzicht jaarlijkse activiteiten van de Olster ondernemers

2019

Sinterklaas intocht

Zaterdag 23 november 2019 van 13:00 – 15:00

Intocht van Sinterklaas Olst

Meer info: https://www.facebook.com/Sintintochtolst/

Kerstmarkt Olst

Zaterdag 7 december 2019

Anton Pieck Spektakel 2019

Op het jaarlijkse Anton Pieck spektakel zullen 45 spelers u welkom heten en u terugvoeren naar winterse sferen van begin 1900, de tijd waarin Anton Pieck zijn tekeningen maakte.

In de tijd dat Anton Pieck zijn sfeervolle tekeningen maakte, waren moedige vrouwen intussen bezig met heel andere zaken: het tot stand brengen van het vrouwenkiesrecht. In 1917 werd het actief kiesrecht voor mannen ingevoerd, maar waar bleven de vrouwen. Dankzij de strijd van een aantal mondige vrouwen is in datzelfde jaar in ieder geval al wel het passief kiesrecht voor vrouwen ingevoerd, maar de emancipatie ging verder….

 

 

Meer informatie of deelnemen aan de over de kerstmarkt in 2019 ?

Stuur een E-mail naar Stichting Theater langs de IJssel : stichting@theaterlangsdeijssel.nl

 

Olsterjaarmarkt

Zaterdag 19 september 2020

Op zaterdag 19 september 2020 is er weer de Olsterjaarmarkt, binnenkort meer informatie !

Best Music Act of Olst

Zaterdag 6 juli 2019

Omdat voorgaande jaren zo’n succes was, vindt dit jaar deze muzikale talentenjacht in Olst voor de derde keer plaats.  En wel op zaterdag 6  juli. Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe goed je je instrument bespeelt, iedereen mag meedoen. Hoe het werkt? Tijdens de voorrondes, die ’s middags plaatsvinden, treed je drie maal kort op in een winkel in Olst. Het winkelend publiek bepaalt vervolgens welke acts ‘s avonds strijden voor de eindoverwinning. De finale vindt plaats vanaf 19:00 in de muziektent in het park Olsterhof dat voor de gelegenheid is omgebouwd tot een waar “Lowlands aan de IJssel”. Een deskundige jury wijst de winnaar aan. Uiteraard licht er een mooie prijs voor de winnaar klaar.

Dus wat let je. Kom in actie en schrijf je nu in.  Wie weet ben jij diegene die zich een jaar lang Best Music Act Of Olst mag noemen. Aanmelden kan als solist, als duo, als ensemble, met je band of met je zanggroep. Stuur een email aan the-best-music-act@reborn.com en vermeldt daarin naast je naam, adres etc. ook uit hoeveel deelnemers je groep bestaat.  Inschrijven kan ook via facebook: www.facebook.com/ThebestmusicactofOlst/. O ja, deelname is gratis.

Moederdag Actie

Zondag 10 mei 2020

 Bij elke €5,00 die u besteed bij de Olster winkeliers ontvangt u een stempel op de daarvoor bestemde stempelkaarten, met 12 stempels is de kaart vol.

De volle stempelkaarten, voorzien van naam en telefoonnummer kunt u inleveren bij de deelnemende winkeliers die een daarvoor bestemde bus op de toonbank hebben staan.

De deelnemende winkeliers zijn:

Hollegien  bloemsierkunst en tuincentrum, Nobach schoenen,  Slijterij De Dom, Optiek Monique, Bakkerij Jolink, Olsterhof, Boekhandel Korten, Logt tweewielers, Nouk & Lies, supermarkt Plus en SanTé Lingerie.