Natuurlijk Olst Ondernemend Olst natuurlijkolst

Prijsuitreiking van de Decemberactie2016

Posted: August 19, 2016-Likes: 0-Comments: 0-Categories: Natuur Olst

Tijdens de prijsuitreiking van de decemberactie van Ondernemersvereniging Go uit Olst, bleek de hoofdprijs goed terecht te komen. De mountainbike werd gewonnen door dhr. A. Bos uit Olst. Hij reageerde met de woorden: “Da’s ook toevallig! Mijn vrouw en ik waren afgelopen week aan het wandelen op de ATB-route op de Boskamp, toen we tegen elkaar zeiden dat een ATB wel leuk zou zijn. Het kan niet mooier! Nu alleen nog een fiets voor mijn vrouw.”

Naast de hoofdprijs mochten Henny Brouwer (Santenkraam) en Truus Hoonhorst (Santé Lingerie), namens Go, in totaal zo’n 30 prijzen uitreiken. De prijzen varieerden van een pyjama, diverse pakketten tot een paar wandelschoenen. Ook had Go een groot aantal waardebonnen beschikbaar gesteld, te besteden bij een van de deelnemende winkeliers. Enkele prijswinnaars haalden, vanwege de sneeuw en de ijzel, hun prijs niet op. Deze kunnen alsnog afgehaald worden bij Santenkraam

 

Ook deze keer bleek de actie een groot succes. Het aantal ingeleverde kaarten was meer dan in december 2015. “Ik let er ook altijd op dat de klanten hun stempels krijgen en dus een volle spaarkaart in kunnen leveren.”, vertelt Henny Brouwer. “Soms denken klanten er niet aan. En als ze stempels tegoed hebben van een andere winkelier, dan adviseer ik ze ook om nog even de stempels op te halen.” Dat Olst aantrekkelijk is voor het winkelend publiek, bleek uit de woonplaats van een van de winnaars. Deze mevrouw woont in Reutum. Zij stelde haar prijs beschikbaar, omdat zij niet bij de prijsuitreiking kon zijn.

 

De prijswinnaars zijn:

Mountainbike                      Dhr. A. Bos

Tas                                         Dhr./mevr. Ruiter

Vogelwinterpakket             Dhr./mevr. Ebbers

Dhr./mevr. Sackmangil

Pyjama                                  Dhr./mevr. Holshorst

Zonnebril                              Dhr. Bijsterbos

Wandelschoenen                 Dhr. Aken

Winterpakket                       Mevr. Oeseburg

Boodschappenpakket         Dhr./mevr. Aarnink

Dhr.mevr. Steenbrugge

Bloemenbon                         Dhr./mevr. Bril

Dhr./mevr. Van de Wetering

Bökkers Mölle pakket        Mevr. Nijland

Mevr. Blankenspoor

19 winnaars ontvingen een Go-waardebon.

Prev / Next Post